«

»

okt 16

Agria Média és oktatástechnológia

A múlt héten fejeződött be a z Agria Média  Információtechnikai és Oktatástechnológiai Konferencia és Kiállítás, mely immáron  alkalommal került megrendezésre. A jubileumi  konferenciát sok  régi  barátunk, kollégánk és több társadalmi szervezet képviselői  megtisztelték. A nagyon széles spektrumú konferencián igazán jó volt vendéglátónak lenni, hisz megtapasztalhattuk , hogy talán az oktatástechnológiában kitaposott ösvények az  IKT  és a hálózatalapú tanulás tanulási  formák  globális szupersztrádájává váltak.

A jubileumi konferencia sorozat elérhetősége:

http://www.ektf.hu/agriamedia/index.php?page=program

 

 

 

 

1 comment

  1. Csuja Bence

    Véleményem szerint különösen hasznosak a megújító szándékú tanulmányok, kutatások. Ahogy fejlődik körülöttünk a technológia úgy kell magunkat is, működési struktúránkat is hozzá igazítani, úgymond fejleszteni. Az oktatás területén pedig talán a leghasznosabb ilyen munkát végezni hiszen nem elég ha csak a telefonunk okos viszont az egyre több és több információt egyre nehezebb feldolgozni. A tanulási folyamataink és technikáink illetve a különböző iskolát módszerei és hatákonysága folyamatosan fejleszthető, csiszolható, tökéletesíthető. Kérdés persze, hogy ezek hogyan működnek a gyakorlatban illetve hogyan alkalmazhatóak eltérő lehetőségek és különböző tanulói szokások mellett. Mindenképpen hasznos, hogy időnként újra gondoljuk magunkat és ezen munkák eredményei jó alapot szolgáltathatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>